Dërgesat dhe kthimet

Dërgesa juaj e paketës

Dërgesa juaj e paketës

të gjithë artikull të anijeve të lirë

ne kemi nevojë për 2-3 ditë pune për të përgatitur porosinë tuaj sipas urdhrave tona të shumta çdo ditë

artikulldo të anijes nga Koreja e Jugut Post Reged Air Mail lirë, dhe normalisht do të mbërrijë në 10-20 ditë (nuk përfshijnë fundjavë dhe pushime).

Ndonjëherë goes për 25-30 ditë dhe më shumë për zonën e largët. Kjo varet nga mallrat në vende të ndryshme. Pra Pls të jetë i durueshëm. OSE ju mund të zgjidhni Fedex / DHL / UPS etj. Në disa rrethe nuk kushton shumë.